οι όμορφες εικόνες για το χρονολόγιο του facebook




ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ "ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ.."

LIKE OUR FACEBOOK PAGE

5 συμβουλές για ένα τέλειο Facebook Timeline

  • Επιλέξτε εικόνα εξωφύλλου

    Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επιλέξετε εικόνα για το cover. Μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο έξυπνα εξώφυλλα που έχουν ανέβει στο Facebook. Συμβολή μου θα ήταν να ανεβάσετε μια φωτογραφία που θα έχει ένα ωραίο background και ένα πορτρέτο σας σαν εικόνα προφίλ. Υπάρχει και μια πολύ καλή λίστα με έτοιμες εικόνες, που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση της επιλογής!
  • Αλλάξτε θέσεις στις συντομεύσεις

    Τα 4 βασικά κουτάκια που υπάρχουν κάτω από το εξώφυλλο είναι προσαρμόσιμα. Πατήστε το βελάκι που δείχνει στα δεξιά και θα εμφανιστούν οι άλλες διαθέσιμες επιλογές. Στο εικονίδιο με το μολυβάκι που έχει το καθένα από αυτά υπάρχει η επιλογή να πάρει τη θέση κάποιου από τα βασικά. Επίσης σας υπάρχει δυνατότητα να προσθέσετε κι άλλο.
  • Πως να σβήσετε ή να αποκρύψετε κάτι

    Αν κάποιος έχει postάρει κάτι που δε θα ταίριαζε με την αισθητική σας μπορείτε να το αφαιρέσετε με τον κλασικό τρόπο. Υπάρχουν δυο επιλογές. Να σβήσετε το άρθρο εντελώς ή απλά να το κρύψετε από το χρονολόγιο.
  • Προσθέστε events που ήταν σημαντικά στη ζωή σας

    Τι νόημα έχει να βλέπεις μια time machine αν δε μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Το Facebook σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να ανεβάσετε πολύ περισσότερα events. Έτσι πλεον όταν πηγαίνετε ταξίδι, όταν σπάτε το πόδι σας, όταν αγοράζετε αυτοκίνητο, όταν κόβετε το κάπνισμα ή αρχίζετε δίαιτα μπορείτε να το κοινοποιείτε σε όλους. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να καθορίσετε και την χρονική περίοδο που αυτό πραγματοποιήθηκε.
  • Συνδέστε Apps στο προφίλ σας

    Η νέα σχεδίαση του Facebook παντρεύει μερικές ανεξάρτητες εφαρμογές με το προφίλ σας, δίνοντας τη δυνατότητα να κοινοποιείτε την δραστηριότητά σας σε αυτές σε όλους τους φίλους. Αυτό βέβαια γινόταν και παλιά αλλά τότε οι εφαρμογές απλά πόσταραν μηνύματα στο προφίλ σας. Τώρα όλες αυτές οι ανακοινώσεις εμφανίζονται συγκεντρωμένες σε πλαίσια που εμφανίζουν περισσότερες πληροφορίες. Εφαρμογές που ξεχωρίσαμε για το ελληνικό κοινό: Dailymotion, Hulu, Yahoo, The Guardian, Rdio, Mog, ενώ προστίθενται συνεχώς κι άλλες. Δε μας έκανε εντύπωση που δεν είδαμε το YouTube σε αυτές!


    πηγή: imag.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑ ΧΡΩΜΑ


ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΦΟΝΤΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,
ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ !!!